werkwijzeVoor grote of kleine stands, een complete beurs met uniforme stands. Beursdesk heeft ruim 10 jaar ervaring en wij helpen u graag verder. Wij bouwen voor grote multinationals maar ook stands voor MKB bedrijven met een gering budget.

Werkwijze:

Stap 1 – Briefing
De eerste stap is een oriënterend gesprek. Hierbij nemen we gezamenlijk door wat de wensen zijn, de plek op de beursvloer, de stijl en de planning.

Stap 2 – Ontwerp
Op basis van de briefing wordt het eerste ontwerp uitgewerkt. Beursdesk heeft een eigen ontwerp afdeling met de nieuwste ontwerp software. Wij ontwerpen fotorealistisch dat betekend dat de stand er exact zo uit komt te zien als het ontwerp. In de regel kost een concept ontwerp 2 weken tijd.

Stap 3 – Offerte
De projectmanager werkt op basis van het definitieve ontwerp de offerte uit. Wilt u de stand voor meerdere beurzen gebruiken dan levert dat een voordeligere offerte op. Voor veel van onze klanten houden we onderdelen van de stand in opslag zodat de kosten voor een volgende keer lager zijn.

Stap 4 – Voorbereiding
In de aanloop naar de opbouw moeten er veel facilitaire zaken geregeld worden. De projectmanager helpt u kosteloos bij de aanvraag van elektra, water en de goedkeuring voor het ontwerp.

Stap 5 – Uitvoering
De bouw van de stand word gedaan door ervaren standbouwers die al tientallen jaren ervaring hebben. Uw projectmanager is altijd tijdens de bouw aanwezig en bij de oplevering.

Stap 6 – Afbouw
Veel van het standbouw materiaal is eenmalig en is afval. De prints op de wanden zijn altijd uw eigendom, u kunt zelf de prints meenemen maar in de regel sturen wij deze na demontage op. U kunt er ook voor kiezen om de prints in de opslag te houden voor een volgende beurs.